Kategori Dialog och kommunikation

7 misstag som begränsar kommunikationen med dina barn
Dialog och kommunikation

7 misstag som begränsar kommunikationen med dina barn

När ett barn inte pratar eller pratar lite är interaktioner inte alltid enkla och spontana. Barnet har mindre initiativ för att kommunicera och föräldrar blir oroliga, vilket leder oss till situationer där vi skruvar upp istället för att skapa en atmosfär som uppmuntrar kommunikation. Vi vill att de ska berätta för oss, svara på våra frågor och utan att inse det slutar vi kommunikationen med vår son.

Läs Mer

Dialog och kommunikation

7 misstag som begränsar kommunikationen med dina barn

När ett barn inte pratar eller pratar lite är interaktioner inte alltid enkla och spontana. Barnet har mindre initiativ för att kommunicera och föräldrar blir oroliga, vilket leder oss till situationer där vi skruvar upp istället för att skapa en atmosfär som uppmuntrar kommunikation. Vi vill att de ska berätta för oss, svara på våra frågor och utan att inse det slutar vi kommunikationen med vår son.
Läs Mer
Dialog och kommunikation

8 mamma knep för att utbilda barn utan att förbjuda något eller säga nej

& 39; Hoppa inte på soffan & 39;, & 39; Lägg inte fötterna på bordet & 39;, & 39; Lägg inte så mycket mat i munnen & 39 ;. Ordet NEJ är det ord jag använder mest, trots mig själv, i mitt ordförråd, särskilt när jag är hemma med mina döttrar. Och jag gillar det inte, för jag har en känsla av att när jag går genom dörren blir jag en diktator snarare än en lycklig mamma att vara med sina små.
Läs Mer
Dialog och kommunikation

Faran för att föräldrar inte tar hand om språk när barn är framför dem

Barn är svampar som fångar, även om de inte förstår det väl, även den minsta detalj som händer runt dem. Av den anledningen måste vi som föräldrar och vuxna ta hand om språk när det finns barn framför dem, även om de är mycket små. Vad kan hända om vi inte gör det? Några pinsamma situationer som den jag ska berätta om och som jag upplevde för några dagar sedan i första personen med min lilla flicka.
Läs Mer