Kategori Obligation - bilaga

Kramar och kyssar för barn är också på begäran
Obligation - bilaga

Kramar och kyssar för barn är också på begäran

Tomheten som man känner när man lämnar amning är mycket stor, och här spelar det ingen roll om det var barnens beslut eller vårt, det är svårt att vänja sig till idén! Jag har levt det i mitt eget kött, men jag hittade metoden att fortsätta att ge dem det bästa av mig, för kramar och kyss för barn är också på begäran.

Läs Mer

Obligation - bilaga

Kramar och kyssar för barn är också på begäran

Tomheten som man känner när man lämnar amning är mycket stor, och här spelar det ingen roll om det var barnens beslut eller vårt, det är svårt att vänja sig till idén! Jag har levt det i mitt eget kött, men jag hittade metoden att fortsätta att ge dem det bästa av mig, för kramar och kyss för barn är också på begäran.
Läs Mer
Obligation - bilaga

Berättelsen om min första kyss till min baby, en viskning från hjärtat

Idag vet vi alla föräldrar att utbildning av våra små med myndighetens stav inte hjälper till att få lyckliga och säkra barn. Fraser som "du gör det, period" eller "eftersom jag sa det" är redan förbi. Nuvarande handlar om kyssar och smekningar. Och det visas att tillgivenhetsdefekten skapar avvikelser i småbarns utbildning och lycka, brister som kommer att dra dem in i deras vuxna liv.
Läs Mer
Obligation - bilaga

The Bowlby Attachment Theory som du vill öva med din baby

Den brittiska psykologen och psykoanalytikern John Bowlby (1907–1990) trodde att föräldraförbandet till barn och vice versa spelar en nyckelroll, särskilt under tidig barndom. Varför? Tja, för om denna anknytning är fullständig kan barnet växa upp lyckligt och leva ett fullständigt socialt och känslomässigt liv som vuxen.
Läs Mer